Ga naar hoofdinhoud

Een activiteit voor ouderen organiseren, een evenement in de buurt financieren of gewoonweg een bankje voor in de duinen regelen. De Barry Foundation helpt graag bij het opzetten van lokale activiteiten en initiatieven, van Aagtdorp tot aan Camperduin. Met een kleine groep vrijwilligers proberen we de buurt leuker en mooier te maken.

Onze stichting is vernoemd naar Barry Schouten. Barry is op te jonge leeftijd overleden, maar zijn energie zullen we nooit vergeten. Je was een heerlijke vent. Altijd bezig, met sporten, leuke dingen doen met vrienden. Bovenal genoot je van het leven. In onze gedachten ben je altijd bij ons en met deze stichting blijft je naam leven. Meer informatie over Barry is hier te vinden.

Schoorl en omstreken

Het zijn uiteindelijk de dingen die we met elkaar doen die we niet vergeten. Daarom hebben we deze stichting opgericht. Het leven is te kort om er niet met elkaar van te genieten. Met alle inwoners van Schoorl en omstreken willen we de buurt een beetje leuker of mooier maken. We ondersteunen je graag bij lokale projecten waar de buurt wat aan heeft. Heb je een leuk idee? Bekijk de werkwijze of vraag je project gelijk aan.

Bestuur

Het bestuur van de Barry Foundation bestaat uit Desi Schouten, Sjaak van der Ploeg en Arthur Dontje. Als buurtbewoners proberen we met kleine dingetjes de buurt leuker of mooier te maken. Van het opruimen in de duinen tot het ondersteunen van diverse projecten. Lijkt het je leuk om ons daarmee te helpen? Neem dan contact op.

Back To Top